Boek
Nederlands

Het wilde dierenorkest

Dan Brown (auteur), San Batori (illustrator), Erik Bindervoet (vertaler)
+1
Het wilde dierenorkest
×
Het wilde dierenorkest Het wilde dierenorkest

Het wilde dierenorkest

Dan Brown (auteur), San Batori (illustrator), Erik Bindervoet (vertaler)
Doelgroep:
Vanaf 3-5 jaar
Genre:

Het wilde dierenorkest is een nieuw magisch prentenboek van bestsellerauteur Dan Brown (o.a. De Da Vinci Code). Bij dit boek hoort een gratis app met muziek gecomponeerd door de auteur zelf, raadsels en vrolijke illustraties. Het resultaat is een unieke lees-, kijk- en luisterervaring voor kinderen en hun (groot)ouders!

In dit prentenboek neemt Maestro Muis je mee op e

Onderwerp
Muziek, Dieren
Titel
Het wilde dierenorkest / tekst geschreven en muziek gecomponeerd door Dan Brown ; illustraties Susan Batori
Auteur
Dan Brown
Illustrator
San Batori
Vertaler
Erik Bindervoet Robbert-Jan Henkes
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
Wild symphony
Uitgever
Amsterdam: Uitgeverij Luitingh-Sijthoff, © 2020
[40] p. : ill. + met muziek, te beluisten via gratis app
ISBN
9789024590872 (hardback)

Over Dan Brown

Dan Brown (Exeter (New Hampshire), 22 juni 1964) is een Amerikaanse schrijver van thrillerfictie, voormalig popzanger en pianist en het meest bekend van De Da Vinci Code. Zijn boeken behoren tot het genre fact fiction (faction), waarbij een verzonnen verhaal wordt verteld met een historische en wetenschappelijke achtergrond. Brown is geïnteresseerd in cryptografie en heeft een passie voor codes, symbolen en complottheorieën. Tot dusver werden al meer dan 220 miljoen exemplaren van zijn boeken verkocht in meer dan 40 verschillende talen, waaronder het Nederlands, Frans, Duits en Italiaans.

Levensloop

Brown groeide op op de campus van de Phillips Exeter Academy, een van de meest prestigieuze kostscholen van Amerika. Zijn vader was daar leraar wiskunde. Brown studeerde Engelse literatuur en kunstgeschiedenis aan het Amherst College (Massachusetts), waar hij in 1986 zijn diploma haalde. Daarnaast studeerde hij ook nog…Lees verder op Wikipedia