Dvd
Nederlands

K3 : 5 jaar

K3 (andere)

K3 : 5 jaar

K3 (andere)
Doelgroep:
Vanaf 3-5 jaar, Vanaf 9-11 jaar
Een feestprogramma rond het vijfjarig bestaan van K3, met optreden en archiefopnamen
Onderwerp
K3
Titel
K3 : 5 jaar
Andere titel
K3 vijf jaar
Andere
K3
Taal
Nederlands
Uitgever
Plaats van uitgave onbekend: BMG, 2004
1 dvd-video
Speelduur
ca. 80 min.
Aantekening
Nederlands gesproken
EAN
0828765994392

Besprekingen

Het vooral bij de jongste muziekliefhebbers enorm populaire Vlaamse trio K3 bestaat 5 jaar. Dat wordt gevierd met een speciaal programma vol visuele herinneringen. Het eerste televisieprogramma, de stroomstoring op het festival, ongewone ideeën van een televisieregisseur enz. De filmfragmenten worden verbonden door een speciaal optreden voor een geselecteerd publiek waarin K3 een paar van hun nummers akoestisch (met pianobegeleiding) zingen. En om het allemaal nog eens over te doen vinden we de tien succesvolste clips uit de afgelopen vijf jaar als extra.

Over K3

CC BY-SA 4.0 - Foto van/door Beau Poncelet

K3 is van oorsprong een Belgische meidengroep met een Nederlandstalig poprepertoire voornamelijk gericht op een jeugdig publiek. De naam van de groep verwijst naar de eerste letters van de voornamen van de oorspronkelijke bezetting: Karen Damen, Kristel Verbeke en Kathleen Aerts. De muziek wordt geproduceerd door Studio 100 en geschreven door Miguel Wiels, Alain Vande Putte en Peter Gillis.

Kathleen Aerts verliet in 2009 de groep en werd opgevolgd door de Nederlandse Josje Huisman. Op 6 november 2015 zijn Karen, Kristel en Josje opgevolgd door Klaasje Meijer, Hanne Verbruggen en Marthe De Pillecyn. Deze opvolging is tot stand gebracht door K3 zoekt K3, een talentenshow op tv uitgezonden door SBS6 en VTM.

Geschiedenis

1997: Mascara

Niels William bracht een aantal zangeressen samen en had eerst de intentie om een soort Vlaamse Spice Girls te vormen. Na een paar rondes van audities …Lees verder op Wikipedia