DVD
Anglais

Alvin and the Chipmunks [4] : road trip

Walt Becker (directeur), Mark Mothersbaugh (compositeur), Jason Lee (acteur)
Public cible:
3-5 ans et plus, 6-8 ans et plus
Genre:
De drie eekhoorns willen verhinderen dat hun adoptievader Dave zijn vriendin ten huwelijk vraagt. Daarom gaan ze op reis van Los Angeles naar Miami. Vanaf ca. 6 jaar.
Titre
Alvin and the Chipmunks [4] : road trip
Directeur
Walt Becker
Compositeur
Mark Mothersbaugh
Acteur
Jason Lee
Titre uniforme
Alvin and the Chipmunks : the road chip
Langue
Anglais
Éditeur
Twentieth Century Fox Home Entertainment, © 2016
1 dvd-video
Date d'enregistrement
2015
Durée
ca. 88 min.
Note
Taalkeuze: Engels, Frans, Nederlands, Vlaams Ondertiteling: Nederlands, Frans, Engels Combinatie speelfilm en animatiefilm
EAN
8712626091219

Commentaires

Amerikaanse live-action/CGI-film, de vierde in een reeks* films over de chipmunks, drie brutale eekhoorntjes met hoge stemmetjes en veel talent voor muziek. Alvin, Simon en Theodore wonen bij songwriter Dave (Jason Lee) die als een vader voor hen zorgt. Dave heeft een nieuwe vriendin (Kimberly Williams-Paisley) en wanneer de jongens een dure ring in Dave's tas vinden zijn ze bang dat hij haar ten huwelijk zal vragen en hen zal dumpen. Samen met hun aanstaande 'stiefbroer' Miles aan wie ze de pest hebben – en dat is wederzijds – reizen ze van Los Angeles naar Miami om het huwelijksaanzoek te verhinderen, een hilarische roadtrip vol hindernissen en vol muziek. De drie vriendinnetjes, de Chipettes, spelen deze keer maar een kleine rol in de avonturen. Sandie Angulo Chen (commonsensemedia.org) geeft 2 sterren: gemaakt volgens dezefde formule als deel 1-3, commercieel, leuk maar niet beklijvend. Ook Marjolein Linstra (cinemagazine.nl) vindt dat verhaal en uitvoering zijn zoals te verwachte…Lire la suite

À propos de Walt Becker

Walt Becker est un acteur, scénariste et réalisateur né le 16 septembre 1968 à Hollywood en Californie aux États-Unis.

Biographie

Filmographie

Comme scénariste

  • 2002 : Le Coup de Vénus
  • 2010-2011 : Glory Daze
  • 2015 : Do It Yourself (téléfilm)

Comme réalisateur

  • 2002 : Le Coup de Vénus
  • 2002 : American Party
  • 2007 : Bande de sauvages
  • 2007 : 1321 Clover (téléfilm)
  • 2009 : Les deux font la père
  • 2010-2011 : Glory Daze
  • 2013 : Sullivan & Son
  • 2014 : Kirby Buckets (sé…En lire plus sur Wikipedia