Oosterzele Speurt 2020

 

Verwacht het onverwachte in deze pittige puzzeltocht voor volwassenen!

 

 

Update 14/09
1. Vraag 8 wordt door omstandigheden geannuleerd
2. Op een bepaald moment moet je het St.-L.-Houtem wandelpad verlaten en net voor het witte paaltje scherp links afslaan. Nu hangt hier soms een draad om de koeien binnen de weide te houden. Zoiets kan echte speurders natuurlijk niet tegenhouden!

Welkom beste speurders!

Oosterzele Speurt 2020 is eerst en vooral een mooie zomerwandeling die je ongetwijfeld verschillende keren met plezier kan maken. Gelukkig maar, want het is ook een pittige puzzeltocht die de grijze celletjes doet knetteren. De kans is groot dat je terug moet komen om de rest van de vragen op te lossen.
Ben jij de Sherlock Holmes die de hersenkronkels van de puzzelmaker kan ontwarren? Kan jij de valstrikken en wolfijzers vermijden? Ga de uitdaging aan!

Praktisch

De brochure
De zoektochtbrochure kan je hier gratis downloaden. Vanaf 1 juli t.e.m. 30 september kan je voor € 2 de brochure afhalen in de bibliotheek tijdens de openingsuren.

Deelnemen aan de wedstrijd
Wil je deelnemen aan de wedstrijd en kans maken op een mooie prijs?
Op de laatste bladzijde van de brochure vind je een deelnameformulier. Je geeft dit uiterlijk tegen 30 september 2020 ingevuld af in de bibliotheek en betaalt ter plaatse € 5 aan deelnemingsrecht, of je betaalt via overschrijving op rekeningnummer BE05 0910 0031 5075 van Gemeente Oosterzele, met de mededeling 'Oosterzele Speurt 2020' + je e-mailadres. Je deelnameformulier is pas geldig na ontvangst van de deelnamekosten. Het volledige wedstrijdreglement kan je hier nalezen. De winnaars worden persoonlijk verwittigd in de loop van oktober.

Vragen of opmerkingen?
Voor vragen of opmerkingen rond de speurtocht kan je terecht in de bibliotheek of op volgend e-mailadres: bibliotheek@oosterzele.be.

We hopen dat je geniet van de wandeling en veel plezier beleeft aan de vragen. Veel speur- en puzzelgenot!

Wanneer

Logo​ Oosterzele speurt​

Van 1 juli t.e.m. 30 september 2020

Startplaats

Ankerkerk, Bavegemstraat 10, Oosterzele

Prijs

Deelname wedstrijd: € 5

Tip

Wil je graag extra punten verdienen? Vul dan dit evaluatieformulier in. Zo help je ons om bij een volgende editie een nog betere speurtocht aan te bieden. Een volledig ingevuld evaluatieformulier levert 2 extra punten op. Elk antwoord is uiteraard goed!